Što vam otkrivaju njegove financijske navike

04/06/2013

Njegov način postupanja s novcem može vam otkriti puno više o njemu nego što možda mislite...

Vi plaćate sve

Doista ne znamo koliko je potrebno objašnjavati što vam o muškarcu govori činjenica da vam dopušta da sve plaćate. Velika je vjerojatnost da se radi o neozbiljnoj osobi bez perspektive i planova za budućnost. Bilo da on ne plaća jer nema novca bilo da je škrt, ne želite završiti s tipom koji će vama biti na teret. Čisto da se razumijemo, ne zagovaramo da tražite sponzora, ali veoma je bitno da ravnopravno snosite izdatke ili da on doprinosi barem jednim dijelom. Potpuno je u redu da vi preuzmete financijski teret ukoliko se on našao u nezgodnoj situaciji, no ako je financiranje od strane vas postalo pravilo, a ne samo iznimka, lako je moguće da ste naletjeli na parazita koji će vas debelo iskorištavati i na kojega se nećete moći osloniti. Svakako ne želite budućnost s takvom osobom.

Plaća samo svoju polovicu

Muškarac koji do zadnje lipe zbraja svoj dio, vrlo vjerojatno svim obvezama u životu pristupa na jednak način. On stvari očigledno shvaća veoma ozbiljno i svoje obveze uredno ispunjava, ali budite oprezni jer postoji mogućnost da se radi o suviše sitničavoj i pedantnoj osobi koja bi vas svojim životnim navikama i analiziranjem do najsitnijih detalja mogla dovesti do ludila. Osim toga, malo je vjerojatno da se radi o spontanoj osobi pa ako se takvoj nadate, ovaj muškarac vjerojatno neće zadovoljiti vaše želje. Ako s druge strane volite kontrolu i da je sve podrobno isplanirano, možda je ovakav muškarac idealan tip za vas.

On plaća sve

Ovakvo ponašanje otkriva ambicioznog muškarca koji žudi za statusom. On novca ima, vjerojatno će ga uvijek imati i voli to pokazati. Pozorno osluškujte kakvi su njegovi planovi za budućnost i kakve ambicije ima. Poželjno je pronaći muškarca koji će vam moći pružiti financijsku stabilnost, ali ne želite završiti s nekim tko od silnog vremena posvećenog ganjanju karijere neće imati vremena za vas. Kod ovakvih tipova, pažnju obratite i na to da li se radi o organiziranoj i odgovornoj osobi. Ako je odgovor ne, vjerojatno je samo pitanje vremena kada će se naći u financijskim problemima. Osobama koje impulzivno kupuju apsolutno sve što im se svidi, bez obzira na cijenu, takvo se ponašanje prije ili poslije obije o glavu. A sigurni smo da ne želite da vas netko u ozbiljnim životnim situacijama ostavi na cjedilu, zar ne?

Nemojte misliti da smo pronašli manu svakom tipu muškarca. Samo smo naveli koje bi osobine mogli posjedovati i zbog čega valja biti na oprezu. Kao i u svemu u životu, najbolja je zlatna sredina. Želite naći muškarca koji zna postupati s novcem odgovorno, tko neće svojim nepromišljenim postupcima dovesti vašu zajednicu do bankrota i tko će, uz karijeru, imati dovoljno vremena za vas. I dovoljno mogućnosti da vas s vremena na vrijeme počasti nekom sitnicom  kako bi vam pokazao da je mislio na vas. Ah, mi žene, tko bi nam udovoljio...

Mia Borčić

Preporučujemo

Komentiraj

Novo