Što prsti otkrivaju o muškarcima?

14/03/2018

Postoji vjerovanje kako se po duljini muškog nosa može mnogo toga reći o...nekoj drugoj njegovoj duljini. No i muškarčeve ruke mogu otkriti ponešto o njemu

Prema jednoj studiji britanskih znanstvenika omjer duljine prstenjaka i kažiprsta govori mnogo toga o njegovoj poželjnosti za suprotni spol!

Koliki će dugi biti prsti, ovisi o koncentraciji muških spolnih hormona i određuje se već u maternici. Pri tome je najznakovitiji omjer duljine prstenjaka i kažiprsta, i to ne one koja se temelji na vizualnom dojmu, već konkretno izmjerenoj duljini prstiju!

Ako je prstenjak kraći od kažiprsta, razina testosterona je niska. Takvi muškarci djeluju „ženstvenije“, nježniji su i osjećajniji. Primjerie, kod žena kraći prstenjak ukazuje na veliku darovitost i kreativnost.

Ako je prstenjak dulji od kažiprsta, razina testosterona je visoka. Takvi muškarci su posebno aktraktivni suprotnome spolu. Seksualno su vrlo aktivni i dominantni u krevetu, no nažalost, često i veliki mačo tipovi. Osim toga imaju vrlo dobru prostornu orijentaciju, što znači da će se npr. bolje snalaziti pri parkiranju auta. Žene s duljim prstenjakom su pak izrazito plodne.

Ako su oba prsta podjednake duljine, riječ je o romantičnoj osobi. Svejedno da li se radi o muškarcu ili ženi, ta osoba ima odlične komunikacijske vještine, uči strane jezike lakše od drugih ljudi i ne razmišlja linearno, već ima sposobnost razmišljanja na više razina.  

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo