Otkrivena najbolja stvar koju možeš učiniti za svog muškarca

08/04/2015

Radi se o zdravijem načinu života. Naime, koliko si ti zdrava, utječe na to koliko je i on zdrav

O OVOME možda nisi razmišljala.

Postoji puno stvari koje bi učinila za muškarca kojeg voliš, no znanost tvrdi da postoji jedna najbolja koju možeš učiniti, kako bi on bio najsretniji, a to je da se brineš o sebi. Kako oni tvrde, koliko si ti zdrava, utječe na to koliko je i on zdrav.

Istraživanje je uključivalo 3700 oženjenih parova, koji žive zajedno, a ono je provedeno u Londonu. Jedna od voditeljica istraživanja, Sarah Jackson, otkrila je kako je polovica pušača prestala pušiti, kada je to učinio njihov partner, a 1/3 pretilih žena izgubila je na težini, dokazujući kako bi moglo biti puno istine u hipotezi o zdravom partneru.

Razmišljaš da počinješ živjeti zdravijim životom? Neka ti ovo bude još jedan razlog zašto da s tim počneš što prije. Također, dobra je vijest što to mogu biti u početku i samo male promjene. Počni s uvođenjem zdravije hrane u obroke.

"Vaša odlučnost da prestanete s lošim navikama, pomoći će i vašem partneru da donese istu odluku, a to vas može dodatno povezati i učiniti ne samo zdravijima, već i sretnijima", zaključila je Sarah.

Izvor: Index Rouge

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo