Mali vodič kroz muški mozak

23/01/2011

Ne morate nagađati o čemu on razmišlja jer mi smo preuzeli ulogu prevoditelja i tumača njegovih misli i potreba...

s

Većina muškaraca očekuje da njihova partnerica uvijek zna što im odgovara i što žele - a to pretpostavljamo, očekuju, zbog ženskih natprirodnih sposobnosti da sve intuitivno zaključe!? Čak i oni koji nemaju problem s pokazivanjem emocija, želja i potreba, teško mogu baš uvijek i baš sve jasno izreći. Ipak, ne možemo kriviti ni samo njih. Priznat ćete da i žene često imaju dojam da znaju mnogo više nego što je stvarno tako pa uzimaju zdravo za gotovo nešto što se zasniva isključivo na njihovim pretpostavkama. Srećom, Cosmo je tu da premosti tu provaliju i ponudi konkretno rješenje, kao i uvijek! Evo što zaista većina muškaraca smatra važnim, a što im je potpuno ne važno.

Stvari koje su im stvarno bitne:

Vaš izgled. To, naravno, ne podrazumijeva figuru top-modela i da neprestano morate biti skockani. Važno je da prije svega izgledate zadovoljno i da zračite pozitivno, a redovna depilacija i njega se, nadamo se, podrazumijevaju se.

Da ste samostalne i profesionalno realizirane. Ok, teško da bi se nekom muškarcu svidjelo da njegova djevojka zarađuje tri puta više od njega, ali uspješne žene uglavnom stimuliraju muškarce da budu još uspješniji.

Da ste (pre)zadovoljne u krevetu. Postoje muškarci koji su sebični i zanima ih isključivo njihovo zadovoljstvo, ali takvi nas ne zanimaju. Dečko koji vas voli brinut će o vašem užitku isto koliko i o svom, a kada spojite tri orgazma zaredom neće biti kraja njegovu ponosu.

Što pričate frendicama o njemu. Ako u pogledu vaše najbolje prijateljice prepozna da je čula za njegov fijasko od preksinoć, neće mu biti ni malo ugodno.

Kako on izgleda vama. Muškarci obožavaju kada se žena trudi izgledati seksi zbog njih, ali isto tako i oni žele da mi budemo zadovoljne njihovim izgledom. To ponekad nije lako, ali mu barem odajte priznanje ako svakog dana poslije posla trči u teretanu ne bi li stvorio nešto što nalikuje pločicama Gerarda Butlera.

Oralni seks. Svaki muškarac uživa u tome - u oba smjera. Ono što većina smatra jedinim problemom je to što ih djevojke ne tjeraju dovoljno da postanu još bolji!

Vaša oslobođenost inhibicija. Muškarci žele da ste s njima opuštene, imate inicijativu te predlažete nove i lude stvari. Masturbirajte pred njim, zaskočite ga na nekom neobičnom mjestu, uhvatite ga snažno za međunožje kada ste u kinu.

Razumijevanje za njihove potrebe. Oni očekuju da se ne ljutimo kada nas zamole za malo mira i tišine. Nekada im nije lako priznati da imaju problem pa im je potrebno malo vremena da se saberu, a nekada jednostavno žele izaći u grad samo sa svojim kompićima.

Da vam se svidi njihov poklon. Biranje naušnica ili torbe koju žele pokloniti partnerici, za muškarce može biti pravi pakao. Zato bi voljeli da imaju što više informacija o tome što vam se sviđa i užasno im mnogo znači kada se iskreno razveselite njegovu izboru.

Stvari koje ih baš ni malo ne diraju:

Blista li kuća ili se možda mogu potpisati na sloju prašine koji se skupio preko televizora.

To što ste preko zime nabacile koji kilogram.

Što vam se ponekad ne da istuširati nakon seksa.

Jeste li našminkane ili ne.

Veličina vaših grudi. Bile one male ili velike, čvrste ili opuštene, šiljate ili okrugle - vaše su i njima su beskrajno uzbudljive.

Kako je ispao ručak.

To što susjed vozi otkačen brz auto kakav oni nikada neće imati.

Vaš celulit. Da žene ne pričaju toliko o njemu, muškarci ne bi znali ni da postoji!

Bivši dečko koji vam još uvijek redovno čestita rođendan. (Ionako je nizak, debeo i mali mu je!)

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo