Dečki na fejsu. Što nam ide na živce?

23/01/2011

Izdvojili smo pet stvari koje većina cura smatra užasno iritantnim, a muškarci ih ipak rade na Facebooku

s

1. Kriju status veze

Kada upoznate tipa na tulumu, možda vam ni cijela večer neće biti dovoljna da saznate čeka li ga možda kod kuće izabrana draga ili je slobodan. Taj je problem na fejsu riješen u sekundi! Osim ako je, naravno, odlučio izostaviti taj podatak. Onda nam ne preostaje ništa drugo nego da pažljivo analiziramo sve njegove fotke i pokušamo smjestiti svaku djevojku koja se na njima nađe u kategoriju - frendica, poznanica, cura koju zavodi, baš dobra prijateljica, možda sestra... uh, može biti zaista naporno! Pa, momci, ako ste singl, učinite nam svima uslugu i napišite to!

2. Blokiraju fotke

Potpuno je razumljivo da ne žele da određene osobe gledaju njihove fotke, ali imajući u vidu to da im mi nismo ni šef, ni mama, niti mlađi brat, to stvarno može živcirati. Ako vidimo da je album zatvoren - naravno, odmah pomišljamo na najgore: vjerojatno je na fotkama mrtav pijan, u krevetu s tri curke ili pleše na stolu potpuno gol! Iako neki misle da će blokiranjem albuma sačuvati svoju reputaciju, oni je samim tim postupkom zapravo kvare.

3. Pitaju nas da izađemo... pred svima

Sljedeći put kada tip bude dobio poriv da ostavi poruku na wallu "Javi se sutra ako hoćeš da idemo na piće", trebao bi zamisliti da stoji u sobi punoj naših prijatelja, članova obitelji, bivših frajera i kolega te nas pred svima njima zove na dejt! Jer, to je upravo ono što čini. Mi zaista ne želimo da baš svatko od naših 889 prijatelja zna da nam se netko upucava pa bismo se ipak mogli odlučiti za neki staromodni način ostavljanja poruke, primjerice na SMS ili mail.

4. Skidaju tagove s naših fotografija

Ima nečeg začuđujuće uvredljivog u situaciji kada skrolate kroz svoj nedavno postavljen album i shvatite da je tip kojeg ste tagirali uklonio sve oznake. Ako je slika kako ispija pivo u lokalnom kafiću dovoljno dobra da je stavi na profil, stvarno ne razumijemo zašto su svi ti divni kadrovi s nama nedostojni njega!

5. Dopuštaju da njihova glupost ispliva

Što je to u Facebooku što tjera čak i cool i prizemne dečke da postaju glupave statuse, tipa "Marko sutra obavlja besplatan pregled dojki" ili one besmislene želim-da-budem-model fotke snimljene ispred ogledala u kupaonici? Možda misle da je to zabavno ili impresivno, ali nas inspirira isključivo na kolutanje očima!

Što vi mislite? Priznajte nam koliko često otvarate profil bivših frajera na Facebooku? Mislite li da je ova navika ok? A što vas najviše živcira u online ponašanju vašeg dečka ili tipa koji vam se sviđa?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo