Čega se ON neće odreći ni kad je najzaljubljeniji

23/04/2018

Gotovo svaka žena ima 'tajnu misiju' promijeniti svog muškarca jednog kada uđu u vezu ili počnu živjeti zajedno. No, koliko se god trudile i šizile - ovih se 'užitaka' nijedan muškaraca neće odreći ni pod jednu cijenu

1. Većina muškaraca voli sport, a mnogi od njih i više od jednog. Ne uskraćujte mu taj 'muški užitak' jer će vas više cijeniti. A vi vrijeme koje on koristi na gledanje tekmi iskoristite za vlastite gušte - ili mu se pridružite u gledanju i naučite nešto više o sportu.

2. S vremena na vrijeme On će vam reći poneku bezazlenu laž - ali samo kako biste se vi osjećali dobro. Primjerice, da vam neka haljina dobro stoji ;-) ili da su mu vaši roditelji dragi...

3. Ako primjeti zgodnu ženu, sasvim sigurno će je promotriti. I to nemojte uzeti k srcu. Pa 'nije slijep pored zdravih očiju' kaže narodna poslovica!

4. Većina muškaraca voli lijepo izgledati, ali mrze šoping. Muku oko kupovine najradije bi prepustitli drugima, a vi tu možete 'uskočiti' - eto dobrog izgovora da, kupujući njemu, i sebi nešto odaberete!

5. Koliko god godina imali, muškarci će uvijek biti vezani uz svoje mame. Ako vam to ide na živce, sjetite se da ćete jednog dana i vi vjerojatno biti majka i da biste uvijek voljeli imati blizak odnos sa svojom djecom.

6. Trudite se i trudite, no njega je teško 'otvoriti' da vam kaže kako se osjeća. Zapamtite, muškarci u životu sve više crno-bijelo, pragmatičniji su od nas i nemaju potrebu razglabati o osjećajima kao žene. Možda bismo od njih mogle nešto i naučiti!

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo