5 rečenica kojih se on ne može zasititi

15/12/2015

Mislite da samo vi volite čuti kompliment od svog dečka?! Ma kakvi, i muškarci jednako vole kad im pumpate ego. Evo malo poezije za njihove uši po preporuci stručnjaka za dejtanje Matthewa Husseya.

“Dušo, tako si mi seksi dok kuhaš””

Kad kažete samo “tako si mi seksi”, to nema neku težinu, ali dok obavlja nešto prilično obično, a vas to pali, njemu govori da zapažate i cijenite i njega i ono što radi. 

“Uz tebe se osjećam tako sigurno”

To je stvar instinkta: muškarci vole vjerovati da se dobro brinu za vas. Znajući da se uz njega osjećate zaštićeno, njegov ego raste za nekoliko brojeva. 

“Volim kako si nevjerojatno uporan kad nešto odlučiš postići, zbog toga si mi još privlačniji”

Nemojte samo primjećivati postignuća svoga dečka, pohvalite i njegove vrline i karakter koji mu omogućuju da sve te uspjehe postigne. Vi ste djevojka koja poštuje njega u cjelini, a ne samo njegov novac, titulu ili neki drugi pokazatelj uspješnosti.  

“Baš sam jučer prijateljicama rekla kako sam sretna što imam muškarca kao što si ti”

Za njega ne može biti veće pohvale od one koju ste izrekli pred svojim frendicama. Kad se hvalisate njime, on se osjeća posebnim. A to i mi dečki želimo, osjećati se posebnim. 

“Jesi li ti to vježbao u zadnje vrijeme?” 

Dečki ne dobivaju toliko komplimenata na račun svog izgleda kao žene. Zato mu tu i tamo malo laskajte, znat će to cijeniti. 

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo