4 razloga zbog kojih će vas obožavati

30/08/2016

Ovo je put do njegova srca. Slijedite ga...

Pokažite da volite život

Najzanimljivije i najzabavnije žene su one koje se vesele i najmanjim stvarima.  Njihova strast i mene tjera da volim sve što me okružuje! Možda ste sretni zato što ste u svom omiljenom restoranu ili zato što ste pročitali inspirativno poglavlje u knjizi. Jednostavno je,  ljubav prema životu je zarazna.

Budite ona koja će pružiti ruku (doslovno)

Dobro promišljen dodir na njega će jače utjecati nego što mislite. Ključ je u suptilnosti. Zaigrano dodirnite njegovu nadlakticu kad se našali ili mu dodirnite rame na trenutak prije nego što stanete pokraj njega. Odmah će osjetiti povezanost.

Primijetite njegove kvalitete

Muškarci su ludi za ženama koje u njima vide ono najbolje. Ako vam kaže da sljedeće godine planira otvoriti vlastitu tvrtku, recite mu: “To je baš super! Cijenim ljude koji su spremni riskirati kako bi stvorili nešto.” Onda stanite i gledajte kako slini.

Podijelite odluke

Planirate li prvi spoj, možete mu dopustiti da odabere lokaciju, ali jednom kad ste zajedno, budite konkretni kad je riječ o vašim željama. Kad vas konobar upita gdje želite sjediti, predložite mjesto ili spomenite da obožavate tjesteninu. Mali znakovi o tome što vam se sviđa dat će mu osjećaj da može ispuniti vaše želje, što će ga razveseliti.

 

 

 

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo